Mød Louise Lindhagen

Kandidat for Næstved kredsen til FT23

SOCIALE MEDIER

LinkedIn

 

Hvem er Louise?

Jeg er 30 år og selvstændig, forstået i alle ordets facetter. Siden 2018 har jeg drevet min egen virksomhed, SkarptSprog.dk, hvor jeg løser opgaver inden for kommunikation og interessevaretagelse for mine kunder. Jeg har bl.a. arbejdet for Vennerslund Energi- og Naturpark, Business Lolland-Falster, Visit Lolland-Falster, Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt en lang række mindre virksomheder og kommuner. Derudover er jeg ekstern underviser i ”Kommunikation i Praksis” på Københavns Erhvervsakademi samt censor i Historie ved de danske universiteter.
Inden jeg gik ad selvstændighedens vej, arbejdede jeg med politisk kommunikation for Bendt Bendtsen i Europa-Parlamentet. Ved hans genvalgskampagne i 2014 var jeg penneføreren bag en lang række af hans indlæg i regionale og landsdækkende aviser. Under min uddannelse til cand.mag. i Historie og EU-studier arbejdede jeg bl.a. som underviser og konferenceassistent på Roskilde Universitet. Derefter arbejdede jeg tre år i Hjemmeværnskommandoens forsvarspolitiske sekretariat.
Politik er som en livsnerve for mig. Jeg blev medlem af Konservativ Ungdom som 18-årig og valgt
som formand i den lokale forening i Hørsholm i 2010-11. Efter en del år bag linjerne fik jeg muligheden for at blive spidskandidat til kommunalvalget i Guldborgsund i 2017. Efter en hård ”præsidentvalgkamp” mellem lokallistens siddende borgmester og DF endte jeg med at få 7. flest personlige stemmer i kommunen, men partiet var ca. 70 stemmer fra at genvinde mandatet i byrådet. Efter tre år i de politiske kulisser er jeg igen klar til at kæmpe for mine konservative mærkesager inden for grøn omstilling, virksomheders vilkår og uddannelser.
Privat er jeg kæreste med Andreas, der bor i Rødovre. Den 1. juni 2021 starter et nyt kapitel for os, idet vi flytter sammen i vores nykøbte hus i Tappernøje. Når jeg ikke går til politik, er jeg en aktiv stemme i debatspalterne, og jeg skriver især for Jyllands-Posten og Lolland-Falsters Folketidende. Derudover er jeg bidt af gode bøger, smukke naturoplevelser og hyggelige stunder med min familie.

Spørgsmål til Louise?

Så udfyld kontaktformularen herunder